Βλεφαρίδες

Lash Lift

Εάν τα extensions βλεφαρίδων δεν αποτελούν επιλογή για εσάς, τότε το lash lift είναι εδώ για να σας δώσει ένα φυσικό αλλά σαγηνευτικό βλέμα! 

Πρόκειται για μια θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης που γίνεται στις δικές σας βλεφαρίδες και τους προσθέτει καμπυλότητα. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε και βαφή για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Εξαφανίζει όλες τις ατέλειες των δικών σας βλεφαρίδων (Βλεφαρίδες η μια πάνω στην άλλη, κολλημένες, στραβές) και τις «τακτοποιεί» με έναν πολύ φυσικό και όμορφο τρόπο. 

H διαδικασία διαρκεί 45 λεπτά ενώ το αποτέλεσμα είναι ορατό για περίπου 1,5 μήνα χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και mascara. Άλλωστε, η εφαρμογή της θα γίνεται ακόμη πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζονται πολλές στρώσεις. Αλλιώς…αποχαιρετήστε την άφοβα!

 

Lash Extensions

Αυτές οι τέλεια μακριές, τέλεια γυριστές, τέλεια ξεχωρισμένες βλεφαρίδες..! Τα extensions βλεφαρίδων είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και αναμφίβολα στρέφουν την προσοχή όλων στα μάτια σας.

Υπάρχει όμως κάτι σοβαρό που απαιτεί την προσοχή σας. Το όμορφο ή όχι αποτέλεσμα εξαρτάται εξ’ολοκλήρου από την τεχνίτρια που θα τις τοποθετήσει. Είναι μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια, σταθερό χέρι και υπομονή.

Επιλέξτε μια πιστοποιημένη τεχνίτρια όπως η δική μας και τότε δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα!

Η διαδικασία της αρχικής τοποθέτησης διαρκεί περίπου 2 ώρες και θα πρέπει να γίνεται μια μηνιαία συντήρηση, πιο γρήγορη σε διάρκεια, προκειμένου να διατηρείται ένα άρτιο και πανέμορφο αποτέλεσμα.

 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα πρέπει να σκεφθείτε πριν επιλέξετε ανάμεσα σε lash lift ή lash extensions, είναι το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε.

Αν αναζητάτε κάτι πιο φυσικό, τότε το lash lift θα σας λύσει τα χέρια. Αν δεν διαπραγματεύεστε ένα απόλυτα εντυπωσιακό και σαγηνευτικό βλέμα, τότε τα lash extensions είναι μονόδρομος.

Εμείς σας προσφέρουμε και τις 2 επιλογές. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε εσάς!