Αρχική 5 Skincare 5 Jade Roller – Το θαυματουργό εργαλείο που υπόσχεται να ανανεώσει το πρόσωπο σου με απολύτως φυσικό τρόπο!

Πρόκειται για ένα εργαλείο μασάζ προσώπου κατασκευασμένο από Νεφρίτη. Συνήθως έχει μια μεγάλη και μια μικρότερη πλευρά. Η μεγάλη πλευρά χρησιμοποιείται για τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου (μάγουλα, σαγόνι, μέτωπο) και η μικρή για μικρότερες (κάτω από τα μάτια, τα φρύδια κλπ.).

Ο Νεφρίτης είναι θεραπευτικός ημιπολύτιμος λίθος και χρησιμοποιείται στην ιατρική από την αρχαιότητα. Έχει χαρακτηριστικό έντονο πράσινο χρώμα και θεωρείται το απόλυτο σύμβολο της ηρεμίας, της γαλήνης, της αφθονίας, της σοφίας και της τελειότητας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω Jade Roller;

Η περιποίηση προσώπου με το μασάζ κρυστάλλων χαλαρώνει τους μύες, τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία, αποβάλλει τις τοξίνες και απομακρύνει το πρήξιμο (αφού κινεί την λέμφο) βοηθώντας παράλληλα το πρόσωπο να ακτινοβολεί και να δείχνει νεανικό και φρέσκο. Ταυτόχρονα βοηθάει στην σωστή αιμάτωση των περιοχών απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές/ρυτίδες και στην ανόρθωση του οβαλ, ενώ αν συνδυαστεί με ένα ενυδατικό προϊόν ενισχύει την βαθιά θρέψη της επιδερμίδας.

Προτείνεται να διατηρείται στο ψυγείο, καθώς η χαμηλή θερμοκρασία που διατηρεί χαλαρώνει βαθιά και αποφορτίζει την ένταση των μυών.

Μπορείς να το χρησιμοποιείς πρωί ή βράδυ, μετά τη ρουτίνα σου κάνοντας τις κινήσεις που βλέπεις στην φωτογραφία και φυσικά μην παραλείπεις να το καθαρίζεις μετά απο κάθε χρήση, είτε με οινόπνευμα, είτε με σαπούνι και νερό. Το βρίσκεις πολύ εύκολα ηλεκτρονικά ενώ η τιμή του ξεκινάει από τα 10€.

Τώρα λοιπόν ξέρεις!