Αρχική 5 Microneedling (Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία)

Πρόκειται για μία ευρέως διαδεδομένη θεραπεία Ιατρικής Αισθητικής η οποία εφαρμόζεται με ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα στην αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος, σε πρόσωπο και σώμα.

Προσφέρει φρέσκο, σφριγηλό, ενυδατωμένο και νεανικό δέρμα καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία. Ταυτόχρονα, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει τις ουλές, και μειώνει το μέγεθος των ραγάδων στο σώμα.

Στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μικροτραυματισμούς (διατρήσεις) στην επιδερμίδα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να διεισδύσουμε το προϊόν της μεσοθεραπείας, όσο πιο βαθιά μπορούμε στις κατώτερες στιβάδες της.

Οι διατρήσεις αυτές πραγματοποιούνται έως το βάθος των 2 χιλιοστών, με τη βοήθεια μια ειδικής αυτοματοποιημένης ιατρικής συσκευής.

Στο σώμα ενδείκνειται σε περιπτώσεις που θέλουμε να θεραπεύσουμε κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση και ραγάδες.

Μείωση λίπους – εξάλειψη της κυτταρίτιδας: Τα κοκτέιλ που χρησιμοποιούνται περιέχουν ισχυρά συστατικά που βοηθούν στη λιπόλυση και τη μείωση της κυτταρίτιδας, όπως καφεΐνη, εκχύλισμα αγκινάρας (artichoke), πεπτίδια και αμινοξέα. Βασικοί στόχοι της θεραπείας, είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η λιπόλυση, η αποτοξίνωση και η σύσφιξη.

Σύσφιξη: Η ουσία που χρησιμοποιείται αποτελεί πρόδρομο μόριο της ακετυλοχολίνης, η οποία συμβάλει στην αύξηση του μυϊκού τόνου και στη βιοσύνθεση της κυτταρικής μεμβράνης των κυττάρων του δέρματος. Έτσι μειώνεται η χαλάρωση, επαναφέρεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότατα του δέρματος.

Ενδείκνυται: Σε όλους τους τύπους δέρματος

Αντενδείξεις: Καμία

Περιοχές προς θεραπεία: Τοπικά στις πάσχουσες περιοχές

Χρόνος θεραπείας: 60 λεπτά

Συχνότητα Συνεδριών: Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, συστήνονται εφαρμογές μια φορά κάθε 10-15 ημέρες σε κύκλο 6 θεραπειών.

Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις: Ελαφριά ενόχληση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Καμία

Τεχνική: Αναίμακτη

Αναισθησία: Χωρίς ή τοπική

Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Επιστροφή στην εργασία: Άμεση