Αρχική 5 Μακιγιάζ 5 Πώς να καλύψεις την ερυθρότητα και τις ατέλειες με ένα concealer

Αν ταλαιπωρήσαι από ροδόχρους ακμή ή έχεις ευαίσθητο δέρμα το οποίο εμφανίζει συχνά ερυθρότητα, τότε ξέρεις πολύ καλά πως είναι δύσκολο να καλύψεις τελείως τους ερυθρούς τόνους στο πρόσωπό σου με μακιγιάζ. Ακόμη και τα πιο καλυπτικά concealers ή τα full-coverage foundations δε σου χαρίζουν την πολυπόθητη χρωματικά ομοιόμορφη βάση που θες. Worry no more όμως, γιατί υπάρχουν τα πράσινα concealers, ή αλλιώς οι πράσινοι κορέκτορες, το πιο αποτελεσματικό anti-redness καλλυντικό της αγοράς. Μη σε τρομάζει το ασυνήθιστο χρώμα, αυτό είναι που θα κάνει όλη τη διαφορά στο μακιγιάζ σου, αρκεί βέβαια να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά.

Πώς δουλεύει;
Για να καταλάβεις πώς λειτουργεί ένας πράσινος κορρέκτορας θα χρειαστεί να ανατρέξεις πίσω στα παιδικά σου χρόνια και συγκεκριμένα στο μάθημα της ζωγραφικής στο δημοτικό. Θυμάσαι τον τροχό των χρωμάτων; Εκεί μάθαμε ότι το πράσινο είναι το αντίθετο χρώμα του κόκκινου, πράγμα που σημαίνει ότι μία στρώση πράσινου concealer πάνω από ένα κόκκινο σημάδι μπορεί να εξουδετερώσει την ερυθρότητα. Τέλειο;

Πώς χρησιμοποιείται;
Άπλωσε τα skincare προϊόντα σου πρώτα και μετά το foundation. Στη συνέχεια ταμπονάρεις ελαφρώς τον πράσινο κορρέκτορα στις περιοχές που θες να καλύψεις και μετά χρησιμοποίησε το concealer σου. Ανακάτεψέ το με το σφουγγαράκι σου και είσαι έτοιμη!

Πράσινα concealers υπάρχουν σε διάφορες μορφές. Μπορείς να το βρεις σε υγρή μορφή, stick, μολύβι και σκια.

Μια εξαιρετική και value for money επιλογή πράσινου concealer είναι το color corrector crayon της Golden Rose. Η μεταξένια και ανάλαφρη υφή της σύνθεσης του, το κάνει να απλώνεται φανταστικά, χαρίζοντας φυσική και ομοιόμορφη κάλυψη!

Ούτε πολύπλοκες τεχνικές, ούτε πολλαπλές στρώσεις μακιγιάζ.
Μόνο ένα extra βήμα, το οποίο όμως θα σβήσει μία και καλή την ερυθρότητα από το πρόσωπό σου!