Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί ένα βελούδινο δέρμα;
Όπως όλες έχουμε διαπιστώσει όμως, οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως το κοινό ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί και η χρήση αποτριχωτικής κρέμας προσφέρουν μόνο προσωρινά αποτελέσματα.

Μέχρι σήμερα η μόνη ικανοποιητική τεχνική ήταν η χρήση βελόνας (ηλεκτρόλυση), η οποία βέβαια είναι επώδυνη, χρονοβόρα και πολυέξοδη, ενώ παράλληλα περιορίζεται σε μικρές μόνο επιφάνειες (π.χ. πρόσωπο).
Τα χέρια είναι μια από τις περιοχές της αποτρίχωσης που απασχολεί ολοένα και περισσότερο, είτε εξαιτίας δασυτριχισμού αλλά ακόμη και για αισθητικούς και μόνο λόγους.
Οι μασχάλες είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες μιας και πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά. Ερεθισμοί, κακοσμία και μελάγχρωση στην περιοχή είναι από τα κυριότερα και συχνότερα προβλήματα που δημιουργούνται.

Η περιοχή του μπικίνι απασχολεί τόσο για αισθητικούς λόγους όσο και για ιατρικούς. Είναι πολλές οι γυναίκες που με τις παραδοσιακές τεχνικές πχ ξύρισμα, κερί κτλ υποφέρουν από υποτροπιάζουσες θυλακίτιδες και μόνιμα αντιαισθητικά σημάδια.
Τα πόδια είναι η μεγαλύτερη και πιο χρονοβόρα περιοχή στην γυναικεία αποτρίχωση με παραδοσιακούς τρόπους. Πολλές γυναίκες αναγκάζονται να ξυρίζονται ακόμη και καθημερινά, ιδίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερεθισμοί, τραυματισμοί, και πόδια που τσιμπάνε.

Η αποτρίχωση με το τελευταίας γενιάς Diode Laser Renova λύνει οριστικά τα προβλήματα αυτά.

Εμπιστευθείτε μας και χαρίστε στον εαυτό σας ένα βελούδινο δέρμα, κερδίστε χρόνο και απολαύστε τα οφέλη ενός μόνιμου αποτελέσματος!