Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Μακιγιάζ 5 Βραδινό Μακιγιαζ

Το βραδινό επαγγελματικό μακιγιάζ είναι πιο δυναμικό και γιατί όχι; λίγο πιο glam. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τη βραδινή σας έξοδο, είτε αυτή αφορά επαγγελματική περίσταση, είτε διασκέδαση με φίλους.

Φυσικά, είναι το ιδανικό και για όλες εκείνες τις ιδιαίτερες περιπτώσεις που χρειάζεστε ένα μακιγιάζ, μια βάπτιση, ένα πάρτυ, μία επέτειο έτσι ώστε  να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα αλλά και για να βγείτε τέλεια στις φωτογραφίες σας!

Ένα επαγγελματικό βραδινό μακιγιάζ έχει μεγάλη διαφορά από το απλό και καθημερινό. Η επαγγελματίας Makeup Artist μας, γνωρίζει ακριβώς πως και ποια χαρακτηριστικά σας να τονίσει, πετυχαίνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα για τις επίσημες κοινωνικές εκδηλώσεις που πρόκειται να παρευρεθείτε.

Ταυτόχρονα, μοιράζεται μαζί σας στυλιστικές συμβουλές για το πώς να ολοκληρώσετε το look σας, σύμφωνα με το μακιγιάζ που έχετε επιλέξει για μια πραγματικά τέλεια παρουσία.

Μοιραστείτε μαζί μας ακριβώς πώς φαντάζεστε το makeup look σας, ποσό πολύ glam θέλετε (ή δεν θέλετε) να είναι και στη συνέχεια αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της Makeup Artist μας. Θα βρείτε μαζί το στυλ που σας ταιριάζει καθώς και ποια χαρακτηριστικά σας θα τονιστούν.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία του βραδινού μακιγιάζ;

Βήμα 1ο: Προετοιμασία δέρματος

Το δέρμα καθαρίζεται με micellar water, στην συνέχεια εφαρμόζεται tonic lotion και τέλος ενυδατώνουμε με τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Επιπλέον, ενυδατώνουμε και τα χείλη με ένα ενυδατικό balm χειλιών, ώστε να είναι πιο μαλακά και να μην «σπάει» πάνω τους το κραγίον.

Βήμα 2ο: Σχηματισμός φρυδιών και ματιών

Συνήθως στο βραδινό μακιγιάζ πρώτα ολοκληρώνεται το στάδιο των ματιών και μετά του προσώπου, ώστε να αποφευχθεί να λερωθεί η βάση από οποιαδήποτε εφαρμογή σκιάς.

Σχηματίζουμε και τονίζουμε τα φρύδια με σκιά, ή μολύβι ή mascara φρυδιών, αναλόγως τι ταιριάζει πιο πολύ σε κάθε δέρμα.

Στα βλέφαρα των ματιών χρησιμοποιείται primer ματιών ή concealer ή και τα δύο, εφόσον το απαιτεί η ανάγκη. Στη συνέχεια τοποθετείται eyeliner και σκιές με διάφορες τεχνικές σύμφωνα τη μορφολογία των ματιών και την ζητούμενη ένταση. Τέλος γίνεται η τοποθέτηση mascara και πρόσθετων βλεφαρίδων για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θέλετε να είστε ακόμη πιο ξεχωριστή; Μπορείτε να επιλέξετε τοποθέτηση strass και glitter!

Βήμα 3ο: Βάση και Contouring

Εάν και εφόσον απαιτείται, χρησιμοποιείται  color corrector τοπικά σε τυχόν ατέλειες ( ακμή, μαύροι κύκλοι, σημάδια, κοκκινίλες, δυσχρωμίες στο δέρμα).  Στη συνέχεια εφαρμοζεται foundation και χτίζεται η απαραίτητη κάλυψη του δέρματος. Ακολουθεί το contouring  είτε με κρεμώδη προϊόντα είτε με σκιές σε μορφή πούδρας. Αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες του προσώπου δίνεται φως και σκίαση όπου κρίνεται απαραίτητο, ώστε να φαινεται το πρόσωπο πιο αρμονικό. Τέλος, σετάρουμε το πρόσωπο με πούδρα και τοποθετούμε ρουζ και highlighter για ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Βήμα 4ο: Χείλη

Σχηματίζουμε το περίγραμμα με μολύβι, τοποθετούμε highlighter στη καρδιά των χειλιών και κλείνουμε με κραγιόν/lip gloss της επιλογής σας.

Βήμα 5ο: Get Set – Go!

Σετάρουμε ξανά με πούδρα όπου κρίνεται απαραίτητο και ψεκάζουμε όλο το μακιγιάζ μας με setting spay για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Στεγνώνουμε με βεντάλια κάνοντας αέρα και έτοιμη! (για χαμούλη αυτή τη φορά!)

Πόσο διαρκεί η διαδικασία για βραδινό μακιγιάζ;

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 75 λεπτά.

Τι προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε, θα κάνουν για το δέρμα μου;

Χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υφών για να ταιριάξουμε το μακιγιάζ με τα φυσικά σας χρώματα.

Μπορεί το επαγγελματικό μακιγιάζ να συνδυαστεί και με άλλες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου;

Φυσικά και μπορείτε!
Δείτε συνολικά τις υπηρεσίες μας και επιλέξετε αυτές που έχετε ανάγκη, πετυχαίνοντας άριστο συνολικό αποτέλεσμα σε ένα μόλις ραντεβού. Μερικές από τις υπηρεσίες μας που συχνά συνδυάζονται με επαγγελματικό μακιγιάζ είναι:

Θέλετε να μάθετε να βάφεστε σαν Makeup Artist; Τότε κλείστε ένα Μάθημα Προσωπικού Μακιγιάζ!