Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Σεμινάρια 5 Μαθήματα Προσωπικού Μακιγιαζ

Όλες οι κοπέλες από μικρά κοριτσάκια ακόμη, μας αρέσει να βαφόμαστε. Οι περισσότερες όμως από εμάς δεν γνωρίζουμε την σωστή διαδικασία για την περιποίηση του προσώπου μας και για το μακιγιάζ μας.

Είναι γεγονός ότι το μακιγιάζ απαιτεί συγκεκριμένα βήματα για να πετύχουμε τέλεια κάλυψη, λαμπερή επιδερμίδα και διάρκεια και τις περισσότερες φορές, οι πληροφορίες που συλλέγουμε από διάφορες πηγές δεν είναι αρκετές ούτε κατάλληλες για την περίπτωσή μας με αποτέλεσμα να μην φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να μάθετε το σωστό τρόπο για ένα καθημερινό και βραδινό μακιγιάζ και να μπορείτε μόνη σας να εφαρμόζετε ένα μακιγιάζ που θα ταιριάζει τέλεια  στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τότε διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω!

Τι είναι τα Μαθήματα Προσωπικού Μακιγιάζ;

Τα μαθήματα Προσωπικού Μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα μαθήματα όπου η επαγγελματίας Makeup Artist μας σας δείχνει βήμα-βήμα πώς να βάφεστε σωστά, γρήγορα και εύκολα. Είναι εξατομικευμένα μαθήματα και αφορούν αποκλειστικά το δικό σας πρόσωπο.

Που απευθύνονται τα Μαθήματα Προσωπικού Μακιγιάζ;

Απευθύνονται σε κάθε γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας που θέλει να μάθει να βάφεται σωστά και να είναι πάντα περιποιημένη χωρίς υπερβολές.

Πόσες ώρες διαρκούν αυτά τα μαθήματα;

Η διάρκεια των μαθημάτων εξαρτάται από το πόση εξοικείωση έχετε με το μακιγιάζ και από το πόσα πράγματα θα θέλατε να μάθετε. Συνήθως μια συνάντηση 3 ωρών είναι αρκετή, όπου μαθαίνετε όλα τα βασικά βήματα για ένα απλό ή  ένα πιο σύνθετο μακιγιάζ πάνω σας.

Τι θα μάθω στα Μαθήματα Προσωπικού Μακιγιάζ;

Αυτό εξαρτάται από εσάς! Γενικότερα όμως θα μάθετε πολλά makeup tips και μυστικά για το μακιγιάζ και  θα σας δοθούν συμβουλές μακιγιάζ που να ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, στο στυλ του ντυσίματος σας και στην καθημερινότητά σας.

Θα επικεντρωθούμε στην μορφολογία του προσώπου σας,  στα  χρώματα και το στυλ μακιγιάζ που σας ταιριάζει περισσότερο και θα μάθετε πώς να βάφεστε μόνη σας, πώς να κάνετε φωτοσκιάσεις αλλά και πώς θα διαλέγετε τα σωστά προϊόντα για εσάς σύμφωνα με τον τύπο δέρματός σας.

*Στο Μάθημα Προσωπικού Μακιγιάζ της επιλογής σας, θα σας παρέχεται δωρεάν ανάλυση του τύπου δέρματός σας καθώς και των αναγκών του  από την Υπεύθυνη Αισθητικό μας

Όποιο και αν είναι λοιπόν το προσωπικό σας στυλ, είμαστε εδώ για να σας μάθουμε το ιδανικό μακιγιάζ για το πρόσωπό σας και να σας προσφέρουμε συμβουλές για τις νέες τάσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα ραντεβού για ιδιαίτερο μάθημα μακιγιάζ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

*Τα μαθήματα αυτά είναι ιδιαίτερα και αφορούν κυρίες που θέλουν να μάθουν να βάφονται σωστά χωρίς να προαπαιτούνται γνώσεις στον τομέα του μακιγιάζ.  ΔΕΝ αφορούν κυρίες που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες Makeup Artists.