Το περίγραμμα των ματιών είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή με συνεχή εκφραστική κίνηση. Ανατομικά μιλώντας, το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι 5 φορές πιο λεπτό από εκείνο του υπόλοιπου προσώπου, με πολλά υποκείμενα αγγεία και λεπτά επιφανειακά τριχοειδή, άρα πρακτικά πιο αδύναμο και πιο εύθραυστο. Επιπλέον, η λεμφική αποστράγγιση της περιοχής είναι πολύπλοκη και οφείλεται τόσο σε εξωγενείς όσο και ενδογενείς παράγοντες (στρες, έλλειψη ύπνου, κατανάλωση αλκοόλ, ορμονικοί παράγοντες κτλ). Όλα αυτά κάνουν το περίγραμμα των ματιών ευάλωτο σε ατέλειες που οφείλονται σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς παράγοντες καθώς και στη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Η επαγγελματική σειρά Global Eyecon της Mesoestetic αποτελεί ένα εξειδικευμένο και στοχευμένο πρόγραμμα θεραπείας σχεδιασμένο ειδικά για το περίγραμμα των ματιών. Συνδυάζει τις 2 ισχυρότερες εφαρμογές λάμψης και αντιγήρανσης, δηλαδή οξέα και μεσοθεραπεία, σε μια εφαρμογή για ένα πιο ισχυρό, δραστικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Προλαμβάνει και καταπολεμά  τις ρυτίδες, τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και βελτιώνει την χαλάρωση και την μελάγχρωση στην περιοφθαλμική περιοχή.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζει ελαστικότητα, σφριγηλότητα και ανθεκτικότητα ενώ η αντιοξειδωτική της δράση διατηρεί το δέρμα νεανικό και λαμπερό προσφέροντας ένα δέρμα πιο υγιές και ξεκούραστο.

Ενδείκνυται: Σε όλους τους τύπους δέρματος

Αντενδείξεις: πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην περιοχή των ματιών,  ενεργή μικροβιακή ή ιογενής λοίμωξη του δέρματος του προσώπου πχ σταφυλοκοκκικές ή ερπητικές λοιμώξεις, τραύμα στην περιοχή,  εγκυμοσύνη ή θηλασμός

Περιοχές προς θεραπεία: Περιοχή Ματιών

Χρόνος θεραπείας: 45 λεπτά

Συχνότητα Συνεδριών: Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, συστήνονται εφαρμογές μια φορά ανά 2 εβδομάδες  σε κύκλο 4 έως 6 θεραπειών.

Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως και χρόνια με τη σωστή συντήρηση

Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις: Η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί ερύθημα και ήπιο οίδημα που υποχωρεί σε λιγότερο από 24 ώρες.

Αναισθησία: Χωρίς

Τεχνική: Αναίμακτη

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Καμία

Επιστροφή στην εργασία: Άμεση