Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Θεραπείες Προσώπου 5 Microneedling (Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία)

Πρόκειται για μία ευρέως διαδεδομένη θεραπεία Ιατρικής Αισθητικής η οποία εφαρμόζεται με ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα στην αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος, σε πρόσωπο και σώμα.

Προσφέρει φρέσκο, σφριγηλό, ενυδατωμένο και νεανικό δέρμα καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία. Ταυτόχρονα, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει τις ουλές, και μειώνει το μέγεθος των πόρων στο πρόσωπο.

Στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μικροτραυματισμούς (διατρήσεις) στην επιδερμίδα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να διεισδύσουμε το προϊόν της μεσοθεραπείας, όσο πιο βαθιά μπορούμε στις κατώτερες στιβάδες της.

Οι διατρήσεις αυτές πραγματοποιούνται έως το βάθος των 2 χιλιοστών, με τη βοήθεια μια ειδικής αυτοματοποιημένης ιατρικής συσκευής.

Στο πρόσωπο ενδείκνυται σε περιπτώσεις που πάσχουμε από αφυδάτωση, ξηρή & θαμπή επιδερμίδα, φωτογήρανση, βαθιές ρυτίδες & λεπτές γραμμές, τραχύ δέρμα, ακμή, ουλές ακμής και λιπαρότητα.

Ενδείκνυται: Σε όλους τους τύπους δέρματος

Αντενδείξεις: Καμία

Περιοχές προς θεραπεία: Πρόσωπο, Ντεκολτέ, Χέρια

Χρόνος θεραπείας: 60 λεπτά

Συχνότητα Συνεδριών: Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, συστήνονται εφαρμογές μια φορά κάθε 10-15 ημέρες σε κύκλο 6 θεραπειών.

Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις: Ελαφριά ενόχληση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής σε μέτωπο

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Καμία

Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως και χρόνια με τη σωστή συντήρηση

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα

Τεχνική: Αναίμακτη

Αναισθησία: Χωρίς ή τοπική

Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Επιστροφή στην εργασία: Άμεση