Το Gua sha είναι μια φυσική, εναλλακτική θεραπεία που περιλαμβάνει την ελαφριά απόξεση του δέρματος με ένα εργαλείο μασάζ φτιαγμένο από ημιπολύτιμους λίθους ανάλογα με το στόχο της θεραπείας (π.χ. νεφρίτης, χαλαζίας ή αχάτης) και αποσκοπεί στη βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας στο σώμα.

Αυτή η αρχαία κινεζική τεχνική θεραπείας μπορεί να προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για καλύτερη υγεία, αντιμετωπίζοντας ζητήματα όπως ο χρόνιος πόνος σε διάφορα μέρη του σώματος αλλά και με εκπληκτικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Πραγματοποιείται με την εφαρμογή κατάλληλου ελαίου και στη συνέχεια ο θεραπευτής εφαρμόζει με το ειδικό εργαλείο εξειδικευμένες τεχνικές απόξεσης.

Η τεχνική του GUA SHA επιδρά σε 3 επίπεδα: το συνδετικό ιστό που βρίσκεται στο κυρίως δέρμα (χόριο), στους μύες και στους μεσημβρινούς του προσώπου (κανάλια ροής ενέργειας) ανακουφίζοντας σημαντικά τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και το stress.

Ποια είναι τα οφέλη του GUA SHA στο σώμα;

Μειώνει την φλεγμονή, για αυτό χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία παθήσεων που προκαλούν χρόνιο πόνο, όπως αρθρίτιδα και ινομυαλγία, καθώς και εκείνες που προκαλούν πόνο στους μύες και στις αρθρώσεις.

Πονοκέφαλοι, ημικρανίες

Πόνοι στον αυχένα

Μείωση των συμπτωμάτων κλιμακτηρίου και εξισορρόπηση των ορμονών.

Μείωση κούρασης και νωθρότητας

Ενδείκνυται: Σε όλους τους τύπους δέρματος

Αντενδείξεις: Πρόσφατη χειρουργική επέμβαση, λήψη αντιπηκτικής αγωγής

Περιοχές προς θεραπεία: Πλάτη, Γλουτοί, Αυχένας, Χέρια, Πόδια

Χρόνος Θεραπείας: 45 λεπτά

Συχνότητα Συνεδριών: 2 φορές την εβδομάδα σε κύκλο συνεδριών την διάρκεια του οποίου θα σας προτείνει η υπεύθυνη αισθητικός μας ανάλογα με τις ανάγκες σας

Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις: Καμία

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Ελαφρύ ερύθημα (κοκκινίλα) στο δέρμα για λίγες ώρες.

Επιστροφή στην εργασία: Άμεση

Δοκιμάστε το και νιώστε όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες.