Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Θεραπείες Σώματος 5 RF Ραδιoσυχνότητες (Triform)

Την ίδια στιγμή, οι ραδιοσυχνότητες δρουν και στον λιπώδη ιστό όπου η αυξημένη θερμοκρασία διαλύει τα λιποκύτταρα, ρευστοποιεί το λίπος και διεγείρει την αποβολή τους από τον οργανισμό με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Ο συνδυασμός αντιμετώπισης της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού λίπους προσφέρει ένα συνολικό body contouring αποτέλεσμα με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Πώς εφαρμόζονται οι ραδιοσυχνότητες RF

Η θεραπεία εφαρμόζεται με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα  μονοπολικής ραδιοσυχνότητας Triform. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Triform έναντι των λοιπών μηχανημάτων ραδιοσυχνοτήτων είναι το μεγάλο εύρος βάθους στο οποίο φτάνει για πρώτη φορά μια τεχνολογία μονοπολικής ραδιοσυχνότητας (από 2 έως 13mm), αλλά και η μεγάλη ισχύς στην οποία εκπέμπει (από 470kHz έως 490kHz) επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη, βελτίωση κυτταρίτιδας  και λιποδιάλυση. Τέλος, διαθέτει ειδική κεφαλή η οποία λειτουργεί αποιδηματικά και συσφικτικά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καταπολεμήσουμε οίδημα και λεμφοίδημα. Τα εξειδικευμένα προγράμματα που διαθέτει, μας επιτρέπουν να χειριστούμε ακόμη και δέρματα με ευρυαγγείες, ενώ υπάρχει εξειδικευμένη λειτουργία η οποία βοηθά στην μυική αποκατάσταση τραυματισμένων περιοχών.

Θεραπεία “3 σε 1” για χαλάρωση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα!

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μία επαναστατική body contouring θεραπεία, σχεδιασμένη κυρίως για τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη του τοπικού πάχους, αλλά και για τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας. Είναι μία ευχάριστη και την ίδια στιγμή δραστική θεραπεία, που έχει την αίσθηση ενός ζεστού μασάζ, όμως έχει την ικανότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και να προσφέρει ενισχυμένη δράση!

Τι είναι η θεραπεία RF

Οι ραδιοσυχνότητες RF είναι μία δοκιμασμένη μη επεμβατική θεραπεία, που μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες περιοχές του σώματος και να καταπολεμήσει ταυτόχρονα τη δερματική χαλάρωση και το τοπικό πάχος. Χάρη στην προηγμένη τους  τεχνολογία, οι ραδιοσυχνότητες RF κατευθύνουν θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους 41-43 oC. Αυτομάτως, οι ίνες του κολλαγόνου συσπώνται και το δέρμα δείχνει αμέσως πιο λαμπερό και σφριγηλό. Ταυτόχρονα, η υψηλή θερμοκρασία διεγείρει την κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα το φρέσκο κολλαγόνο να προσφέρει μακροπρόθεσμα θεαματική σύσφιξη του δέρματος και του συνδετικού ιστού.

Πριν τη θεραπεία

  • Καταναλώστε άφθονο νερό για να εξασφαλίσετε την καλή ενυδάτωση των ιστών.
  • Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία, το σολάριουμ και οτιδήποτε μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας πριν τη θεραπεία.
  • Ορισμένες γυναίκες γίνονται περισσότερο ευαίσθητες πριν και κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, επομένως ίσως πρέπει να το λάβετε υπόψιν όταν προγραμματίζετε το ραντεβού σας.

 

Μετά τη θεραπεία

  • Για ανακούφιση τυχόν ερυθρότητας, συστήνεται η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας ή κρύας κομπρέσας.
  • Συστήνεται η κατανάλωση αρκετών υγρών για την αποβολή των τοξινών.
  • Περιορίστε τις ουσίες/τροφές που προκαλούν κατακράτηση υγρών, όπως το αλκοόλ και το αλάτι.

Ενδείκνυται: Σε όλους τους τύπους δέρματος

Αντενδείξεις: Καμία

Περιοχές προς θεραπεία: Μπράτσα, Μηροί, Γλουτοί, Κοιλιά

Χρόνος θεραπείας: 20-45 λεπτά αναλόγως την περιοχή

Συχνότητα Συνεδριών: Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, συστήνονται 8-10 εφαρμογές μια φορά την εβδομάδα

Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις: Καμία

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Καμία

Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως και χρόνια με τη σωστή συντήρηση

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα και τελειοποιείται με την ολοκλήρωση των συνεδριών

Τεχνική: Αναίμακτη

Αναισθησία: Χωρίς

Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Επιστροφή στην εργασία: Άμεση