Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Μακιγιάζ 5 Καθημερινό Μακιγιαζ

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει ένα απλό, φρέσκο, καθημερινό μακιγιάζ. Κατάλληλο για μία σημαντική ημέρα στη δουλειά, για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμη και για μια χαλαρή πρωινή έξοδο με τη φίλη (ή το φίλο 😉).

Η δημιουργική Makeup Artist μας όχι μόνο θα σας προσφέρει ένα γρήγορο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά θα σας χαρίσει και συμβουλές φροντίδας της επιδερμίδας σας.

Μαζί θα συζητήσετε τις ανάγκες σας, θα επιλέξετε τα στοιχεία του προσώπου που θέλετε να αναδείξετε και  θα προβάλετε τη φυσική σας ομορφιά, τονίζοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας.

Μην ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό σε ένα μακιγιάζ είναι να μη μοιάζει «ξένο» επάνω σας, να ταιριάζει με το στυλ σας και την υπόλοιπη εικόνα σας και να σας τονώνει την αυτοπεποίθηση, γιατί η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας!

 

Το καθημερινό μακιγιάζ είναι ανάλαφρο και διακριτικό εξαρτάται όμως από την προσωπική σας αισθητική αλλά και από την κοινωνική περίσταση για την οποία το χρειάζεστε.

Εάν πρόκειται για ειδική περίσταση, τότε ίσως χρειάζεστε βραδινό επαγγελματικό μακιγιάζ.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία του καθημερινού μακιγιάζ;

Βήμα 1ο: Προετοιμασία δέρματος

Το δέρμα καθαρίζεται με micellar water, στην συνέχεια εφαρμόζεται tonic lotion και τέλος ενυδατώνουμε με τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Επιπλέον,  ενυδατώνουμε και τα χείλη με ένα ενυδατικό balm χειλιών, ώστε να είναι πιο μαλακά και να μην «σπάει» πάνω τους το κραγιόν.

Βήμα 2ο: Βάση και Contouring

Εάν και εφόσον απαιτείται, χρησιμοποιείται  color corrector τοπικά σε τυχόν ατέλειες (ακμή, μαύροι κύκλοι, σημάδια, κοκκινίλες, δυσχρωμίες στο δέρμα).  Στη συνέχεια εφαρμόζεται foundation και χτίζεται η απαραίτητη κάλυψη του δέρματος. Ακολουθεί το contouring  είτε με κρεμώδη προϊόντα είτε με σκιές σε μορφή πούδρας. Αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες του προσώπου δίνεται φως και σκίαση όπου κρίνεται απαραίτητο, ώστε να φαίνεται το πρόσωπο πιο αρμονικό. Τέλος, σετάρουμε το πρόσωπο με πούδρα και τοποθετούμε ρουζ και highlighter για ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Βήμα 3ο: Σχηματισμός φρυδιών και ματιών

Σχηματίζουμε και τονίζουμε τα φρύδια με σκιά, ή μολύβι ή mascara φρυδιών, αναλόγως τι ταιριάζει πιο πολύ σε κάθε δέρμα.

Στα βλέφαρα των ματιών χρησιμοποιείται primer ματιών ή concealer ή και τα δύο, αναλόγως των αναγκών. Στη συνέχεια τοποθετείται eyeliner και σκιά δίνοντας ελαφριά ένταση στα μάτια και φυσικά εφαρμόζεται mascara.

Βήμα 4ο: Χείλη

Σχηματίζουμε το περίγραμμα με μολύβι, τοποθετούμε highlighter στη καρδιά των χειλιών και κλείνουμε με κραγιόν/lip gloss της επιλογής σας.

Βήμα 5ο: Get Set – Go!

Σετάρουμε ξανά με πούδρα όπου κρίνεται απαραίτητο και ψεκάζουμε όλο το μακιγιάζ μας με setting spay για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Στεγνώνουμε με βεντάλια κάνοντας αέρα και έτοιμη!

Πόσο διαρκεί η διαδικασία για καθημερινό μακιγιάζ;

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Τι προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε, θα κάνουν για το δέρμα μου;

Χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υφών για να ταιριάξουμε το μακιγιάζ με τα φυσικά σας χρώματα.

Μπορεί το επαγγελματικό μακιγιάζ να συνδυαστεί και με άλλες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου;

Φυσικά και μπορείτε!
Δείτε συνολικά τις υπηρεσίες μας και επιλέξετε αυτές που έχετε ανάγκη, πετυχαίνοντας άριστο συνολικό αποτέλεσμα σε ένα μόλις ραντεβού. Μερικές από τις υπηρεσίες μας που συχνά συνδυάζονται με επαγγελματικό μακιγιάζ είναι:

Θέλετε να μάθετε να βάφεστε σαν Makeup Artist; Τότε κλείστε ένα Μάθημα Προσωπικού Μακιγιάζ!